Bygningssagkyndig

Bliv Beskikket bygningssagkyndig i Botjek Center Sønderjylland og Botjek Center Sydvestjylland

Vi har fart på, og vi har brug for endnu en beskikket bygningssagkyndig, som kan udarbejde bl.a. tilstandsrapporter.
 
Vi ansætter dig, hvis vi har kemi, du er faglig dygtig, kvalitetsbevidst og serviceminded, kan arbejde selvstændigt, og du har en alsidig byggeteknisk baggrund. Er du godkendt energikonsulent, er det et ekstra plus.
 
Er du ikke bygningssagkyndig, men uddannet ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør, så tøv ikke med at kontakte os alligevel.

Din hverdag kan blive meget varieret, hvis du også kan, eller vil lære, at udarbejde vedligeholdelsesplaner for f.eks. ejer- og andelsboligforeninger og at yde køberrådgivning.

Youtube video Byggesagkyndig - sådan udarbejder jeg en tilstandsrapport
Byggesagkyndig og energikonsulent hilser på kunde

Dit job bliver i en innovativ organisation med en stærk markedsposition. En organisation, som er Danmarks største leverandør af tilstandsrapporter og energimærker.

Dine nærmeste kollegaer har uddannelser som ingeniører, arkitekter, bygningskonstruktører, beskikkede bygningssagkyndige og energikonsulenter, hvilket garanterer vores kunder den bedst mulige kvalitet.

Hertil kommer alle de administrative medarbejdere på vores kontorer, som du også vil få megen kontakt med. De styrer din kalender med hård hånd, på den gode måde.

Du kan læse mere om vores virksomhed og vores ydelser på her.

Botjek Center Sønderjylland og Botjek Center Sydvestjylland har en stærk position i region syd, én af Botjek kædens tre regioner.

Du bliver stolt over at være en del af vores virksomhed med en lovende fremtid, og en stabilt styret vækst. Vi er ca. 30 medarbejdere i alt.
 
Du vil være under konstant udvikling hos os. Samarbejde og sparring mellem kollegaer på tværs af organisationen er en del af dagligdagen, og giver dig et netværk, hvor du altid kan søge hjælp og inspiration.

Du får vide rammer for faglig og personlig udvikling.

Du er vild med at to dage ikke er ens, at du kan køre mange kilometer i din bil hver dag i Syd- og Sydvestjylland, at der er

masser af kunder, som du kan være serviceminded overfor og gøre glade, at du også skal sidde ved dit skrivebord af og til, og at anvende forskellige IT-systemer.

Du har ikke behov for at møde dine kollegaer hver dag. Du arbejder selvstændigt i fællesskab. Du er dedikeret og fleksibel.

Du holder af en moderne og åben ledelsesform, hvor der er en stor del selvledelse med totalt ansvar og indflydelse på egen arbejdssituation.

Din løn er konkurrencedygtig performancebaseret løn med god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi har et godt socialt netværk blandt kollegaerne med sparring, personalemøder og -arrangementer.

Vil du vide yderligere om jobbet kontakt da CEO, Centerdirektør Gert Backman på telefon 2169 1521.
 
Send dit CV med foto og din ansøgning til CFO Jette Schlüter Persson på email jsp@botjek.dk allerede nu. Vi indkalder løbende til samtaler.
 
Vi behandler naturligvis din ansøgning med fortrolighed.