Botjek Center Møn og Lolland Falster

Fanefjord Kirkevej 56, 4792 Askeby

Telefonnr.:

+45 55 81 76 44

Kontakt os for en uforpligtende snak

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
I hverdage mellem kl. 9-15 eller inden for 24 timer.


Høj kundetilfredshed
TrustScore på 4,6. Kunderne vurderer vi leverer en fremragende ydelse.
Høj kvalitet
Vi lever op til byggeriets kvalitetskontrol og yder professionel og uvildig rådgivning.
Hurtig levering
Vi kontakter dig inden for 24 timer og kommer ud til dig inden for 5 hverdage.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Kontakt en af vores medarbejdere

Steffen Albrektsen

Bygningssagkyndig og Energikonsulent, Partner

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke - på Møn og Lolland Falster

Vi løser opgaver på Møn, Lolland Falster og Sydsjælland

Botjek Møn og Lolland Falster er smukt beliggende i Askeby på det vestlige Møn og dækker herfra områderne Møn, Lolland, Falster og Sydsjælland.

Botjek Møn og Lolland Falster indehaves af Steffen Albrektsen, som er uddannet bygningsingeniør med speciale i statik, VVS og miljøteknik fra Københavns Teknikum. Derudover har Steffen en håndværksmæssig baggrund som tømrer.

Ud over sin store faglige ballast har Steffen opnået solid erfaring fra en lang række projekteringsopgaver inden for både bolig-, erhvervs- og landbrugsbyggeri som henholdsvis entreprise- og produktionsleder og som konstruktionsingeniør og byggeleder.

Steffen Albrektsen har siden 1998 været beskikket som bygningssagkyndig og som energikonsulent til energimærkning af enfamiliehuse.

Hos Botjek har vi mange års erfaring inden for branchen, og vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at få et energimærke, eltjek og en tilstandsrapport på Sydsjælland, Møn og Lolland Falster. Vi sætter en ære i at levere vores arbejde i en høj kvalitet til den aftalte tid.

Hos Botjek Møn og Lolland Falster står vi klar til at hjælpe dig uanset, om du skal have udført et eltjek, have udarbejdet en tilstandsrapport eller et energimærke. Hos os er kunden i centrum, og vi sikrer, at du altid får en professionel rådgivning i forbindelse med din konkrete opgave.

Kontakt Botjek

Har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du at bestille et energimærke, eltjek eller en tilstandsrapport på Lolland Falster, Møn eller Sydsjælland? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 5581 7644, hvor vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Botjek Center Møn og Lolland Falster ApS, CVR.nr. 38578707