Byggesagkyndig og energikonsulent besigtiger en ejendom

Taksering af skader på din private ejendom

  • Er der opstået fugtskader i dit hus eller ønsker du kompetent hjælp til at vurdere din boligs tilstand efter et uvejr?

Vores beskikkede og uvildige bygningssagkyndige har stor erfaring i at vurdere skader og sidder klar til at hjælpe dig

Byggesagkyndig og energikonsulent besigtiger en ejendom (1)

Forsikringsskader på din bolig

En forsikringsskade kan for eksempel være et ødelagt tag efter en voldsom storm, en vandskade grundet et brud på skjulte rør eller en oversvømmet kælder efter et skybrud. Det kan være dybt frustrerende at opleve, og mange husejere er i tvivl om, hvordan de skal gribe situationen an.

Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig med takseringen af dine forsikringsskader. Hos Botjek har vi mange kompetente taksatorer med en lang erfaring i at vurdere forsikringsskader, herunder skader fra skybrud, råd og skjulte rør.

Vores bygningssagkyndige sikrer dig en rimelig sagsbehandling og taksering af skader

Vi rykker hurtigt ud

Som husejer er det vigtigt med jævne mellemrum at gennemgå ydervægge, tag mm. for skader – især efter skybrud eller længerevarende regnskyl. Hvis du opdager vandskader, skal du reagere hurtigt. Får du ikke reageret i tide, risikerer du nemlig at få følgevirkninger som fugt, råd og skimmelangreb i dit hjem, hvilket kan være en bekostelig affære at få fjernet.

Fugt- og vandskader kan opstå overalt i en bygning, hvor der er utætheder i form af huller, revner eller blot døre og vinduer.

Der kan også opstå skader på steder, hvor der for eksempel er utætte rør eller lavtliggende lysskakter og udluftnings-rister.

Hvis dit hjem befinder sig tæt på en sø, en kyst, et vandløb eller et dårligt kloaknet, er det særligt udsat under skybrud. For eksempel kan voldsomt nedbør skubbe spildevandet i nærliggende kloakker tilbage igennem rørene og op i dit hjem, hvis ikke kloakken er stor nok til at tage imod den voldsomme mængde nedbør.

Det siger vores kunder om os

"Hjælpsom og punktlig konsulent, som udarbejdede rapporter meget hurtigt efter besøg. Derudover god hjælp fra administration ift. at aftale nyt møde (fik udarbejdet en kladde på tilstandsrapport oprindeligt)."

Henrik Sigmer - 07-06-2020

"Ukompliceret proces, hurtig rapportering, fin udnyttelse af digitale muligheder."

Svend Mertz - 05-06-2020

"Vores oplevelse er, at det blev udført meget professionelt, og med en virkelig god forklaring på skaderne. Ligeledes følte vi os trygge i, hvilke skader som vi skal udbedre, og hvilke vi ikke behøver inden salget."

Marice Charlotte - 03-06-2020

"Jeg blev kontaktet hurtigt. Det var muligt at I selv hentede nøgle ved mægler, så jeg ikke behøvede være på adressen. 4 timer efter sidste planlagte tid modtog jeg alle 3 rapporter, det kalder jeg hurtig og effektiv service.

Pia Jeppesen - 06-06-2020

"En meget personlig og behagelig kontakt med fornuftige forklaringer til bedømmelserne, samt med anvisning til løsninger på problemerne."

Erik Toft Jensen - 13-06-2020

"Utroligt flinke og effektive konsulenter med godt humør, og havde man spørgsmål fik man et godt og forståeligt svar man kunne bruge til noget."

Anton Peter - 24-05-2020

"God respons fra starten. Hurtig fremsendelse af materiale, der skulle udfyldes. Flinke og rare personer, der kom og lavede de 3 rapporter. Tak for god behandling."

Lene Kristiansen - 19-02-2020

"Det er første gang vi prøver dette, og jeres konsulent satte sig ned med os og fortalte os, hvordan det foregik trin for trin og tog os med gennem hele processen, og gav sig god tid til at svare på de spørgsmål vi måtte have. En rigtig god oplevelse."

Christina Milbrat - 13-02-2020

"Både konsulenten på el- og tilstandsrapporten var grundige og ordentlige. De kunne på redelig vis argumentere for de ting, de påpegede."

Søren Bo Husum - 25-02-2020

"Personlig og professionel. Kundeservice når det er bedst."

Maria Wivel - 18-02-2020

"Det var hurtigt og nemt at finde aftale for syn af hus. Konsulenten var meget venlig og informerede fint og grundigt. Efter syn var det meget let at komme i kontakt med konsulent ift. spørgsmål."

Susanne Barker - 06-10-2019

"God og faglig orientering i undersøgelsens forløb - behagelige konsulenter."

Inge Nørgaard - 29-01-2020

"Kompetent person, der var god til at vise og snakke om fejl og mangler. Man er altid lidt nervøs, når der skal laves alle de rapporter. Men det var en god oplevelse. Tak."

Henning Lund - 02-10-2019

“I kom hurtigt. Jeg ringede torsdag eftermiddag og I kom mandag formiddag. Det var en meget professionel og god gennemgang af alle papirer. En god oplevelse.”

Maj-Britt Sønderup - 08-10-2018

"Kompetente og venlige medarbejdere med tid til at forklare tingene, vi spurgte ind til."

Aase Louise - 05-02-2020

"Flinke folk med stor faglig viden."

Frank Blicher - 22-02-2020

“Konsulenten var utrolig behagelig og tog sin tid til at fortælle mig om, hvad han kiggede på og hvorfor”

Michelle Faber - 08-11-2018

"Begge konsulenter virkede meget erfarne indenfor fagområderne. God mundtlig og skriftlig formidling. Rapporter stemmer overens med, hvad jeg blev orienteret om efter endt gennemgang. God rådgivning i relation til observerede mangler og denne rådgivning lægger et godt grundlag for prioritering af min udbedring af fejl og mangler."

Kristian, Hillerød - 10-02-2020

"De to mænd fra Botjek var yderst behagelige og var meget forklarende."

Sidsel Grønn - 29-01-2020

"Fin forklaring inden udarbejdelsen og fyldestgørende information efterfølgende. Behagelig personlighed."

Maja Nørdrup - 05-06-2020

“I var så søde og rare og gav jer god tid til at forklare tingene for os. Tusind tak for hjælpen”

Jette Løvendahl - 08-10-2018

"Dem der var hos os, var meget dygtige og grundige. De var også gode til at forklare."

Mette Lundegaard - 06-02-2020

“Super god byggesagkyndig og elmand, der var gode til at forklare sig”

Malene Jensen - 08-10-2018

"Venlig konsulent og omhyggelig gennemgang af boligen."

Ingelise Holmsgaard - 14-02-2020

“God dialog og forklaring på de fundne anmærkninger.”

Preben Jørgensen - 08-10-2018

"Grundig gennemgang af sympatiske konsulenter."

Bent Hansen - 23-02-2020

"Der var ikke den store forstyrrelse i vores hverdag. Hvis vi spurgte om noget, fik vi svar. Efter udarbejdelsen af rapporten blev vi orienteret om, hvorfor vi fik nogle "k"-er. Det var rigtigt dejligt."

Sanne Boiskau - 01-02-2020

"Professionelt forløb med de berørte parter."

Henrik Walter - 06-02-2020

"Alt gik super fint, alle aftaler blev holdt. God service ved gennemgang efter udarbejdelse af tilstandsrapport."

Lone Høhrmann - 22-03-2020

"En saglig og faglig god oplevelse."

Anders Kyllingsbæk - 07-02-2020
Bygningssagkyndig og energikonsulent besigtiger bolig

Undgå fugt i vægge og gulve?

Hvis du opdager fugt i din boligs fundament, skal du tage det seriøst fra starten. På ganske kort tid – typisk kun en uge eller to – kan fugt i vægge, lofter eller gulve nemlig udvikle sig til decideret skimmelsvamp, der er meget usundt at leve i. Udover at skimmelsvamp og andre svampeangreb skaber et dårligt indeklima for dig og din familie, er det en bekostelig affære at få fjernet – især hvis det har nået at brede sig meget.

Opdager du fugt i din boligs vægge, gulve eller lofter, bør du få skaderne takseret og udbedret hurtigst muligt. Vi anbefaler, at du kontakter en rådgiver, der har kendskab til skimmelangreb og kan måle fugtniveauet i dit hus. Rådgiveren vil dernæst taksere forsikringskaden.

Vælg et af vores mest populære produkter

Byggesagkyndig udarbejder tilstandsrapport til et hus

Tilstandsrapport

Få tjekket tilstanden på din bolig, og få styr på skaderne

LÆS MERE

Eltekniker foretager et eleftersyn

Eleftersyn

Vores el-tekniker gennemgår din ejendom, og du undgår overraskelser

LÆS MERE

Energikonsulent Kontrollere Isolering ift. energimærke

Energimærke

Vi synliggør energiforbruget, og giver forslag til forbedringer

LÆS MERE

Tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke

Pakkeløsning

Få det du har brug for i én samlet pakke:

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærke

LÆS MERE

Sådan foregår takseringen

Ved en taksering besigtiger vi først bygningen og skaderne. Herefter foretager vi selve takseringen.

Vi er klar til at rykke hurtigt ud med dygtige og kompetente specialister, som på baggrund af deres ekspertise og erfaring hurtigt kan vurdere skadens omfang og udarbejde et overslag til forsikringen.

Vi har en lang erfaring med vurdering af og taksering på skader samt en indgående viden omkring udarbejdelse af tilstandsrapporter. Derfor er vi en god samarbejdspartner i forbindelse med forsikringsskader og taksering.

Vi er din professionelle og uvildige fagspecialist

Vi varetager dine interesser i forsikringssagen og hjælper dig, når du skal kommunikere med forsikringsselskabets vurderingsmand. Vi har mange års erfaring med at skabe en konstruktiv dialog med diverse forsikringsselskaber.

I visse tilfælde kan forsikringsselskaber komme til at afvise skader, der er opstået som følge af andre forsikringsberettigede skader – det kunne for eksempel være et svampeangreb opstået som resultat af en fugtskade. Da kan vi hjælpe dig med alligevel at få dækket din skade ved at påvise sammenhængen mellem de to skader.

Vi gør ikke brug af listepriser, men beregner altid et nyt tilbud på taksering baseret på lige netop din situation. Dermed er du nemlig garanteret den aboslut skarpeste pris – hver gang.

Kontakt din lokale Botjek afdeling og få et tilbud på lige netop de ydelser, du har behov for.

Læs mere
Læs mindre

Derfor skal du vælge Botjek

Vi har høj kundetilfredshed

Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder, hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende.

Vi leverer kvalitetsprodukter

Botjek er DS/EN ISO 9001 certificeret og vi lever op til en lang række krav fra byggeriets kvalitetskontrol. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Vi rykker hurtigt ud

Når du bestiller en rapport hos Botjek, så kontakter vi dig altid indenfor 24 timer. Vi rykker ud indenfor 5 dage og du har dine rapporter klar indenfor 48 timer.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

Tak for din henvendelse

Viden og råd

Vinter I Danmark

Klimaskærm

Bolig

Vinterklar

Sådan bliver dit hus klart til vinteren

Få råd til, hvordan du sikre boligens klimaskærm så du undgår skader som råd og svamp
Læs mere
Energikonsultent udarbejder energimærke

Energibesparelse

Energirenovering

Tilskud

Nye tilskud til energirenovering

Med Bygningspuljens tilskud kan du spare op til 30% på energibesparende boligrenoveringer
Læs mere
Skybrud og oversvømmelse i villakvarter

Skybrud

Stormflod

Oversvømmelse

Vandskade

Sådan sikrer du din bolig mod skybrud

Og hvad du skal gøre, hvis uheldet alligevel er ude og du får vand ind i din bolig
Læs mere