Byggesagkyndig i gang med byggeteknisk gennemgang

Taksering af skader på din erhvervsejendom

  • Har du haft en vandskade i din ejendom, der skal meldes til forsikringsselskabet?
  • Mangler du en uvildig rådgiver til at vurdere skaderne efter et uvejr?

Vi har afdelinger i hele landet og kan hurtigt hjælpe dig
Takseringen foretages af beskikkede bygningssagkyndige uddannet til vurdering af skader

Forsikringsskader på erhvervsejendomme

Forsikringsskader kan antage mange former – lige fra oversvømmelse af kælderarealer ved skybrud, vandskade ved brud på skjulte rør eller ødelagt tag i forbindelse med en storm.

Det kan være frustrerende at møde op ved sin virksomhed eller erhvervsejendom og finde den ramt af akutte skader på lokaler eller udstyr, som gør det umuligt at udføre dagens arbejde. Lige så frustrerende er det at stå med ekstraordinært arbejde og besvær på grund af skaderne.

Vi har et hold af veluddannede taksatorer til alle typer af forsikringsskader på erhvervsejendomme. Vi sikrer dig en effektiv og kompetent sagsbehandling og taksering af skaderne, så du hurtigt kan blive hjulpet. Vi er den troværdige, sikre og fleksible partner over for forsikringsselskaberne.

Vores hold af bygningssagkyndige er uddannet og trænet i vurdering af skader inden for følgende områder:

  • Stormskader
  • Skader fra skjulte rør
  • Rådskader
  • Vandskader fra skybrud
  • Skader fra stormflod

Hurtig og professionel proces

Bestil online eller kontakt os

Udfyld vores kontaktformular, bestil online eller kontakt din lokale afdeling.

Vi rykker ud til dig

Vi kommer herefter på besøg hos dig, når det passer bedst.

Modtagelse af rapporten

Du modtager rapporten inden for 48 timer efter vi har været ude ved dig.

Det er vigtigt at reagere hurtigt på vandskade

Efter et uvejr er det vigtigt, at du undersøger, om der er sket skader på ejendommen. Du skal have kontrolleret tag, ydervægge mm. for skader.

Det er vigtigt at reagere hurtigt på vandskader. Vandskader af forskellig art kan være bekostelige og have mange ubehagelige følgevirkninger med skjulte skimmelangreb, fugt og råd i ejendommen.

Alle steder i en bygning, hvor der er revner eller huller, er der risiko for at opstå en vandskade – uanset hvor små utæthederne er.

Der kan desuden komme vand ind i ejendommen via døre, vinduer og lavtliggende udluftnings-rister eller lysskakter.

Ejendomme beliggende nær kyster, søer, vandløb eller dårlige kloaknet er i særligt stor risiko for at blive oversvømmet. Med dårlige kloaknet mener vi kloakrør, der ikke er store nok til at lede spildevandet væk i perioder med voldsom nedbør eller deciderede skybrud. Da bliver vandet i kloakrørene presset tilbage gennem rørene og op i bygningen eller ind gennem sprækker.

Derfor skal du vælge Botjek

Vi har høj kundetilfredshed

Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder, hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende.

Vi leverer kvalitetsprodukter

Botjek er DS/EN ISO 9001 certificeret og vi lever op til en lang række krav fra byggeriets kvalitetskontrol. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Vi rykker hurtigt ud

Når du bestiller en rapport hos Botjek, så kontakter vi dig altid indenfor 24 timer. Vi rykker ud indenfor 5 dage og du har dine rapporter klar indenfor 48 timer.

Skimmelsvamp og andre fugtskader

Skimmelsvamp og fugtskader i bygningen opstår ofte som følge af rørskader, oversvømmelse og andre vandskader, og eftervirkningerne fra vandskaden kan være en betydelig del af omkostning ved forsikringsskaden. Så længe bygningskonstruktionen stadig er fugtig, risikerer den at blive ramt af skimmelsvamp. Typisk går der ikke mere end et par uger, før en fugtig bygning rammes af skimmelsvamp.

Har du i mere end to uger haft en vandskade i din erhvervsejendom, bør du altså få en rådgiver til at undersøge ejendommen for skimmelsvamp og andre fugtskader.

Rådgiveren har et indgående kendskab til fugt- og skimmelangreb og vil sørge for at måle fugtniveauet i bygningen samt gennemgå bygningens lag for at taksere forsikringsskaden.

Det siger vores kunder om os

"Hjælpsom og punktlig konsulent, som udarbejdede rapporter meget hurtigt efter besøg. Derudover god hjælp fra administration ift. at aftale nyt møde (fik udarbejdet en kladde på tilstandsrapport oprindeligt)."

Henrik Sigmer - 07-06-2020

"Ukompliceret proces, hurtig rapportering, fin udnyttelse af digitale muligheder."

Svend Mertz - 05-06-2020

"Vores oplevelse er, at det blev udført meget professionelt, og med en virkelig god forklaring på skaderne. Ligeledes følte vi os trygge i, hvilke skader som vi skal udbedre, og hvilke vi ikke behøver inden salget."

Marice Charlotte - 03-06-2020

"Jeg blev kontaktet hurtigt. Det var muligt at I selv hentede nøgle ved mægler, så jeg ikke behøvede være på adressen. 4 timer efter sidste planlagte tid modtog jeg alle 3 rapporter, det kalder jeg hurtig og effektiv service.

Pia Jeppesen - 06-06-2020

"En meget personlig og behagelig kontakt med fornuftige forklaringer til bedømmelserne, samt med anvisning til løsninger på problemerne."

Erik Toft Jensen - 13-06-2020

"Utroligt flinke og effektive konsulenter med godt humør, og havde man spørgsmål fik man et godt og forståeligt svar man kunne bruge til noget."

Anton Peter - 24-05-2020

"God respons fra starten. Hurtig fremsendelse af materiale, der skulle udfyldes. Flinke og rare personer, der kom og lavede de 3 rapporter. Tak for god behandling."

Lene Kristiansen - 19-02-2020

"Det er første gang vi prøver dette, og jeres konsulent satte sig ned med os og fortalte os, hvordan det foregik trin for trin og tog os med gennem hele processen, og gav sig god tid til at svare på de spørgsmål vi måtte have. En rigtig god oplevelse."

Christina Milbrat - 13-02-2020

"Både konsulenten på el- og tilstandsrapporten var grundige og ordentlige. De kunne på redelig vis argumentere for de ting, de påpegede."

Søren Bo Husum - 25-02-2020

"Personlig og professionel. Kundeservice når det er bedst."

Maria Wivel - 18-02-2020

"Det var hurtigt og nemt at finde aftale for syn af hus. Konsulenten var meget venlig og informerede fint og grundigt. Efter syn var det meget let at komme i kontakt med konsulent ift. spørgsmål."

Susanne Barker - 06-10-2019

"God og faglig orientering i undersøgelsens forløb - behagelige konsulenter."

Inge Nørgaard - 29-01-2020

"Kompetent person, der var god til at vise og snakke om fejl og mangler. Man er altid lidt nervøs, når der skal laves alle de rapporter. Men det var en god oplevelse. Tak."

Henning Lund - 02-10-2019

“I kom hurtigt. Jeg ringede torsdag eftermiddag og I kom mandag formiddag. Det var en meget professionel og god gennemgang af alle papirer. En god oplevelse.”

Maj-Britt Sønderup - 08-10-2018

"Kompetente og venlige medarbejdere med tid til at forklare tingene, vi spurgte ind til."

Aase Louise - 05-02-2020

"Flinke folk med stor faglig viden."

Frank Blicher - 22-02-2020

“Konsulenten var utrolig behagelig og tog sin tid til at fortælle mig om, hvad han kiggede på og hvorfor”

Michelle Faber - 08-11-2018

"Begge konsulenter virkede meget erfarne indenfor fagområderne. God mundtlig og skriftlig formidling. Rapporter stemmer overens med, hvad jeg blev orienteret om efter endt gennemgang. God rådgivning i relation til observerede mangler og denne rådgivning lægger et godt grundlag for prioritering af min udbedring af fejl og mangler."

Kristian, Hillerød - 10-02-2020

"De to mænd fra Botjek var yderst behagelige og var meget forklarende."

Sidsel Grønn - 29-01-2020

"Fin forklaring inden udarbejdelsen og fyldestgørende information efterfølgende. Behagelig personlighed."

Maja Nørdrup - 05-06-2020

“I var så søde og rare og gav jer god tid til at forklare tingene for os. Tusind tak for hjælpen”

Jette Løvendahl - 08-10-2018

"Dem der var hos os, var meget dygtige og grundige. De var også gode til at forklare."

Mette Lundegaard - 06-02-2020

“Super god byggesagkyndig og elmand, der var gode til at forklare sig”

Malene Jensen - 08-10-2018

"Venlig konsulent og omhyggelig gennemgang af boligen."

Ingelise Holmsgaard - 14-02-2020

“God dialog og forklaring på de fundne anmærkninger.”

Preben Jørgensen - 08-10-2018

"Grundig gennemgang af sympatiske konsulenter."

Bent Hansen - 23-02-2020

"Der var ikke den store forstyrrelse i vores hverdag. Hvis vi spurgte om noget, fik vi svar. Efter udarbejdelsen af rapporten blev vi orienteret om, hvorfor vi fik nogle "k"-er. Det var rigtigt dejligt."

Sanne Boiskau - 01-02-2020

"Professionelt forløb med de berørte parter."

Henrik Walter - 06-02-2020

"Alt gik super fint, alle aftaler blev holdt. God service ved gennemgang efter udarbejdelse af tilstandsrapport."

Lone Høhrmann - 22-03-2020

"En saglig og faglig god oplevelse."

Anders Kyllingsbæk - 07-02-2020

Få professionel taksering med Botjek

Botjeks dygtige og erfarne specialister er klar til at vurdere skadens omfang og udarbejde et overslag til forsikringen, så du hurtigt kan få sat sagen i gang.

Vores viden om taksering bygger på en lang erfaring med ejendomme og vurdering af skader i forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapporter. Ved en taksering besigtiger vi først bygningen og skaderne, inden vi foretager selve takseringen

Opgavesammensætningen af tilstandsrapporter og forsikringsskader supplerer hinanden. Det betyder, at vi er den sikre leverandør og samarbejdspartner på forsikringsskader og taksering.

Vi er på din side over for forsikringsselskabets vurderingsmand, og varetager udelukkende dine interesser i forsikringsspørgsmålet. Vi har erfaring med dialogen med forsikringsselskaberne, så her kan du også drage fordel af vores ekspertise.

Hvis vi vurderer, at en skade vil blive afvist af forsikringsselskabet, kan vi holde dig informeret herom, så du undgår grimme overraskelser. Og hvis forsikringsselskabet afviser en skade, som er en mulig følgevirkning af en forsikringsberettiget skade – for eksempel skimmelsvamp som konsekvens af en vandskade – har vi gode erfaringer med at påvise dette forhold over for forsikringsselskabet, så du kan få dækning for skaden.

Vi har ingen listepriser på en taksering men beregner et individuelt tilbud. Det gør vi, fordi hver taksering er individuel og vi på den måde har mulighed for at beregne en skarp pris på opgaven til dig.

Kontakt din lokale Botjek afdeling og få et tilbud på lige netop de ydelser, du har behov for.

Læs mere
Læs mindre

Vælg et af vores mest populære produkter

Energikonsulent udarbejder energimærke

Tilstandsrapport

Få tjekket tilstanden på din bolig, og få styr på skaderne

LÆS MERE

Eleftersyn

Vores el-tekniker gennemgår din ejendom, og du undgår overraskelser

LÆS MERE

Energikonsulent Kontrollere Isolering ift. energimærke

Energimærke

Vi synliggør energiforbruget, og giver forslag til forbedringer

LÆS MERE

Pakkeløsning

Få det du har brug for i én samlet pakke:

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærke

LÆS MERE

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

Tak for din henvendelse

Viden og råd

Skybrud og oversvømmelse i villakvarter

Skybrud

Stormflod

Oversvømmelse

Vandskade

Sådan sikrer du din bolig mod skybrud

Og hvad du skal gøre, hvis uheldet alligevel er ude og du får vand ind i din bolig
Læs mere
Patriciervilla Til Salg

Huseftersynsordning

Tilstandsrapport

eleftersyn

Fakta om den nye Huseftersynsordning

Den 1. oktober 2020 træder den nye Huseftersynsordning i kraft. Hvad betyder det for dig?
Læs mere
Typiske fejl ved eltavler du nemt kan udbedre selv

eltavle

elinstallationsrapport

eleftersyn

Typiske fejl ved eltavler

Læs her hvordan du nemt kan udbedre fejlene selv og derved undgå nogle K1, K2 og K3
Læs mere