Byggesagkyndig og energikonsulent giver rådgivning til kunde

Bygherrerådgivning

  • Tør du stå alene med ansvar og beslutninger, når dit hus skal bygges?
  • Har du de faglige kompetencer, der skal til for at være ligeværdig i forhold til entreprenøren?

Hvis ikke, kan vi tilbyde professionel og uvildig rådgivning

Planlægning og styring af byggeriet

I forbindelse med enhver byggesag, uanset hvor stor eller lille den er, kræver grundig planlægning og styring. Hvis et projekt er omfattende, dyrt eller komplekst, er det særligt vigtigt at få den rette rådgivning fra professionelle fagfolk.

Før du går i gang med dit byggeprojekt, skal du beslutte, hvor lidt eller meget, du gerne vil involveres i processen. Din beslutning er med til at afgøre, hvilken entrepriseform der er den mest optimale løsning for dig.

Mange private bygherrer tænker, at de selv kan udføre mindre byggeprojekter såsom at bygge en tilbygning, men fra vores mangeårige erfaring ved vi, at det sjældent er tilfældet.

Gør dig grundige overvejelser om projektet

Før du begynder at realisere dit byggeprojekt, uanset om det er en nybygning eller blot en mindre ombygning, bør du tænke projektet igennem fra ende til anden.

Overvej blandt andet, hvor langt dit budget rækker; hvor du kan finde inspiration til projektet; hvornår projektet skal starte og stå færdigt; hvilken entrepriseform du ønsker; hvilke garantimuligheder du har; og om der er specifikke punkter i lokalplanen eller lovgivningen, som du skal tage hensyn til.

Et gennemarbejdet budget inkluderer udgifter til byggetilladelse, forsikringer, landmåler, håndtering af affald, jordprøver og andre geotekniske undersøgelser, ingeniør og eventuelt en uvildig rådgiver.

Byggesagkyndig og energikonsulent i gang med rapportering
Byggesagkyndig og energikonsulent hilser på kunde

Det kræver meget research at få afklaring på alle de spørgsmål, der typisk melder sig i forbindelse med et byggeprojekt, men tiden er altså godt givet ud! Ellers risikerer du at støde på en masse uforudsete problematikker og i forlængelse deraf: uventede udgifter.

Opstår der mange uventede udgifter, risikerer budgettet at skride, så reserver gerne et større beløb, end du reelt forventer at bruge. Dermed er du på den sikre side, hvis der opstår problemer undervejs i byggeprojektet.

Når du har overvejet alle aspekter af dit byggeprojekt og lagt et realistisk budget, kan du ansætte håndværkere, rådgivere mv. og begynde udførelsen af projektet.

Det siger vores kunder om os

"Hjælpsom og punktlig konsulent, som udarbejdede rapporter meget hurtigt efter besøg. Derudover god hjælp fra administration ift. at aftale nyt møde (fik udarbejdet en kladde på tilstandsrapport oprindeligt)."

Henrik Sigmer - 07-06-2020

"Ukompliceret proces, hurtig rapportering, fin udnyttelse af digitale muligheder."

Svend Mertz - 05-06-2020

"Vores oplevelse er, at det blev udført meget professionelt, og med en virkelig god forklaring på skaderne. Ligeledes følte vi os trygge i, hvilke skader som vi skal udbedre, og hvilke vi ikke behøver inden salget."

Marice Charlotte - 03-06-2020

"Jeg blev kontaktet hurtigt. Det var muligt at I selv hentede nøgle ved mægler, så jeg ikke behøvede være på adressen. 4 timer efter sidste planlagte tid modtog jeg alle 3 rapporter, det kalder jeg hurtig og effektiv service.

Pia Jeppesen - 06-06-2020

"En meget personlig og behagelig kontakt med fornuftige forklaringer til bedømmelserne, samt med anvisning til løsninger på problemerne."

Erik Toft Jensen - 13-06-2020

"Utroligt flinke og effektive konsulenter med godt humør, og havde man spørgsmål fik man et godt og forståeligt svar man kunne bruge til noget."

Anton Peter - 24-05-2020

"God respons fra starten. Hurtig fremsendelse af materiale, der skulle udfyldes. Flinke og rare personer, der kom og lavede de 3 rapporter. Tak for god behandling."

Lene Kristiansen - 19-02-2020

"Det er første gang vi prøver dette, og jeres konsulent satte sig ned med os og fortalte os, hvordan det foregik trin for trin og tog os med gennem hele processen, og gav sig god tid til at svare på de spørgsmål vi måtte have. En rigtig god oplevelse."

Christina Milbrat - 13-02-2020

"Både konsulenten på el- og tilstandsrapporten var grundige og ordentlige. De kunne på redelig vis argumentere for de ting, de påpegede."

Søren Bo Husum - 25-02-2020

"Personlig og professionel. Kundeservice når det er bedst."

Maria Wivel - 18-02-2020

"Det var hurtigt og nemt at finde aftale for syn af hus. Konsulenten var meget venlig og informerede fint og grundigt. Efter syn var det meget let at komme i kontakt med konsulent ift. spørgsmål."

Susanne Barker - 06-10-2019

"God og faglig orientering i undersøgelsens forløb - behagelige konsulenter."

Inge Nørgaard - 29-01-2020

"Kompetent person, der var god til at vise og snakke om fejl og mangler. Man er altid lidt nervøs, når der skal laves alle de rapporter. Men det var en god oplevelse. Tak."

Henning Lund - 02-10-2019

“I kom hurtigt. Jeg ringede torsdag eftermiddag og I kom mandag formiddag. Det var en meget professionel og god gennemgang af alle papirer. En god oplevelse.”

Maj-Britt Sønderup - 08-10-2018

"Kompetente og venlige medarbejdere med tid til at forklare tingene, vi spurgte ind til."

Aase Louise - 05-02-2020

"Flinke folk med stor faglig viden."

Frank Blicher - 22-02-2020

“Konsulenten var utrolig behagelig og tog sin tid til at fortælle mig om, hvad han kiggede på og hvorfor”

Michelle Faber - 08-11-2018

"Begge konsulenter virkede meget erfarne indenfor fagområderne. God mundtlig og skriftlig formidling. Rapporter stemmer overens med, hvad jeg blev orienteret om efter endt gennemgang. God rådgivning i relation til observerede mangler og denne rådgivning lægger et godt grundlag for prioritering af min udbedring af fejl og mangler."

Kristian, Hillerød - 10-02-2020

"De to mænd fra Botjek var yderst behagelige og var meget forklarende."

Sidsel Grønn - 29-01-2020

"Fin forklaring inden udarbejdelsen og fyldestgørende information efterfølgende. Behagelig personlighed."

Maja Nørdrup - 05-06-2020

“I var så søde og rare og gav jer god tid til at forklare tingene for os. Tusind tak for hjælpen”

Jette Løvendahl - 08-10-2018

"Dem der var hos os, var meget dygtige og grundige. De var også gode til at forklare."

Mette Lundegaard - 06-02-2020

“Super god byggesagkyndig og elmand, der var gode til at forklare sig”

Malene Jensen - 08-10-2018

"Venlig konsulent og omhyggelig gennemgang af boligen."

Ingelise Holmsgaard - 14-02-2020

“God dialog og forklaring på de fundne anmærkninger.”

Preben Jørgensen - 08-10-2018

"Grundig gennemgang af sympatiske konsulenter."

Bent Hansen - 23-02-2020

"Der var ikke den store forstyrrelse i vores hverdag. Hvis vi spurgte om noget, fik vi svar. Efter udarbejdelsen af rapporten blev vi orienteret om, hvorfor vi fik nogle "k"-er. Det var rigtigt dejligt."

Sanne Boiskau - 01-02-2020

"Professionelt forløb med de berørte parter."

Henrik Walter - 06-02-2020

"Alt gik super fint, alle aftaler blev holdt. God service ved gennemgang efter udarbejdelse af tilstandsrapport."

Lone Høhrmann - 22-03-2020

"En saglig og faglig god oplevelse."

Anders Kyllingsbæk - 07-02-2020

Bevar overblikket med bygherrerådgivning

Hvis du drømmer om renovering, tilbygning på boligen eller overvejer at bygge nyt hus, kan det være aldeles rentabelt at få noget kompetent rådgivning både før og under gennemførelsen af projektet.

Bygherrerådgivning er en særligt stor hjælp, hvis du som bygherre skal i gang med et komplekst eller omfattende byggeprojekt.

Der er mange faser, man som bygherre skal igennem inden et byggeri står færdigt. Gennem hver enkelt fase er der mange ting at forholde sig til, og det kan være svært at gennemskue og holde overblikket gennem hele forløbet.

Bygherrerådgivning giver dig tryghed igennem alle disse faser. Med bygherrerådgivning får du hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og hjælpe med at bevare overblikket igennem faserne, så du ikke mister overblikket over projektet.

Husk de skjulte udgifter

Når du indleder et byggeprojekt, stort som småt, er det dit eget ansvar at læse kontrakterne med de forskellige involverede parter igennem. Det er også dit eget ansvar at huske på de udgifter, der ganske vist indgår i kontrakterne, men som ikke nødvendigvis er synlige i tilbuddet fra entreprenøren.

Her kan det være rart at tale med en erfaren rådgiver, hvis eneste mål er at varetage dine interesser og guide dig trygt igennem dit byggeprojekt. I langt de fleste tilfælde er udgiften til bygherrerådgivning rentabel.

Vi kan give dig den rette rådgivning

Hos Botjek har vi den nødvendige ekspertise til rådgivning i forbindelse med at udarbejde kontrakter og aftaler før, under og efter byggefasen. Vores største ambition er, at du får succes med dit projekt og at dine interesser som bygherre bliver varetaget. Det gælder lige fra den indledende idéfase, hvor vi hjælper med at få alle brikkerne til at falde på plads, til den færdige bolig står klar.

Vi hjælper dig med at indhente tilbud, forhandle entrepriserne på plads og at udarbejde kontrakt med den håndværker, som du vælger at tildele opgaven. Du får en uvildig eksperts rådgivning inden for bygherrerådgivning. Vores intention og rolle er alene at varetage dine interesser.

Vi har gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og kan derfor bidrage med en stærk faglig viden, som skaber tryghed for vores kunder.

Kontakt din lokale Botjek afdeling og få et tilbud på lige netop de ydelser, du har behov for.

Læs mere
Læs mindre

Udfyld formularen
og vi kontakter dig inden for 24 timer

Tak for din henvendelse

Vælg et af vores mest populære produkter

Byggesagkyndig udarbejder tilstandsrapport til et hus

Tilstandsrapport

Få tjekket tilstanden på din bolig, og få styr på skaderne

LÆS MERE

Eltekniker foretager et eleftersyn

Eleftersyn

Vores el-tekniker gennemgår din ejendom, og du undgår overraskelser

LÆS MERE

Energikonsulent Kontrollere Isolering ift. energimærke

Energimærke

Vi synliggør energiforbruget, og giver forslag til forbedringer

LÆS MERE

Tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke

Pakkeløsning

Få det du har brug for i én samlet pakke:

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærke

LÆS MERE

Viden og råd

Vinter I Danmark

Klimaskærm

Bolig

Vinterklar

Sådan bliver dit hus klart til vinteren

Få råd til, hvordan du sikre boligens klimaskærm så du undgår skader som råd og svamp
Læs mere
Energikonsultent udarbejder energimærke

Energibesparelse

Energirenovering

Tilskud

Nye tilskud til energirenovering

Med Bygningspuljens tilskud kan du spare op til 30% på energibesparende boligrenoveringer
Læs mere
Skybrud og oversvømmelse i villakvarter

Skybrud

Stormflod

Oversvømmelse

Vandskade

Sådan sikrer du din bolig mod skybrud

Og hvad du skal gøre, hvis uheldet alligevel er ude og du får vand ind i din bolig
Læs mere