Bygherrerådgivning

  • Tør du stå alene med ansvar og beslutninger, når dit hus skal bygges?
  • Har du de faglige kompetencer, der skal til for at være ligeværdig i forhold til entreprenøren?

Hvis ikke, kan vi tilbyde professionel og uvildig rådgivning

Planlægning og styring af byggeriet

Enhver byggesag, uanset hvor stor eller lille den er, kræver grundig planlægning og styring. Hvis et projekt er omfattende, dyrt eller komplekst, er det særligt vigtigt at få den rette rådgivning fra professionelle fagfolk.

En byggerådgiver kan her bistå i planlægningsfasen og sikre, at du undgår de almindelige faldgruber. Dette kan være en stor hjælp, når du skal bygge, og give dig en øget tryghed i byggeprocessen.

Inden du går i gang med dit byggeprojekt, skal du beslutte, hvor lidt eller meget, du gerne vil involveres i processen. Din beslutning er med til at afgøre, hvilken entrepriseform der er den mest optimale løsning for dig.

Mange private bygherrer tænker, at de selv kan udføre mindre byggeprojekter såsom at bygge en tilbygning, men fra vores mangeårige erfaring ved vi, at det sjældent er tilfældet.

Når du som bygherre skal i gang med et byggeprojekt, kan det derfor være en god idé at få byggeteknisk støtte fra en bygherrerådgiver.

Har du brug for rådgivning til byggeprojektet?

Før du begynder at realisere dit byggeprojekt, uanset om det er en nybygning eller blot en mindre ombygning, bør du tænke projektet igennem fra ende til anden.

Overvej blandt andet, hvor langt dit budget rækker; hvor du kan finde inspiration til projektet; hvornår projektet skal starte og stå færdigt; hvilken entrepriseform du ønsker; hvilke garantimuligheder du har; og om der er specifikke punkter i lokalplanen eller lovgivningen, som du skal tage hensyn til.

Et gennemarbejdet budget inkluderer udgifter til byggetilladelse, forsikringer, landmåler, håndtering af affald, jordprøver og andre geotekniske undersøgelser, ingeniør og eventuelt en uvildig rådgiver.

Der er mange beslutninger som skal træffes, og nogle gange kan der opstå uforudsete udfordringer og ændringer, som kan besværliggøre processen. Dertil kommer, at der kan opstå situationer, som kræver en særlig byggeteknisk viden. Når du skal i gang med at realisere dit byggeprojekt, kan det derfor være en god idé at have en uvildig byggeteknisk rådgiver ved din side.

Det kræver meget research at få afklaring på alle de spørgsmål, der typisk melder sig i forbindelse med et byggeprojekt, men tiden er altså godt givet ud! Ellers risikerer du at støde på en masse uforudsete problematikker og i forlængelse deraf: uventede udgifter.

Opstår der mange uventede udgifter, risikerer budgettet at skride, så reserver gerne et større beløb, end du reelt forventer at bruge. Dermed er du på den sikre side, hvis der opstår problemer undervejs i byggeprojektet.

Når du har overvejet alle aspekter af dit byggeprojekt og lagt et realistisk budget, kan du ansætte håndværkere, rådgivere mv. og begynde udførelsen af projektet.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
I hverdage mellem kl. 9-15 eller inden for 24 timer.


Høj kundetilfredshed
TrustScore på 4,6. Kunderne vurderer vi leverer en fremragende ydelse.
Høj kvalitet
Vi lever op til byggeriets kvalitetskontrol og yder professionel og uvildig rådgivning.
Hurtig levering
Vi kontakter dig inden for 24 timer og kommer ud til dig inden for 5 hverdage.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Bevar overblikket med bygherrerådgivning

Hvis du drømmer om renovering, tilbygning på boligen eller overvejer at bygge nyt hus, kan det være aldeles rentabelt at få noget kompetent bygherrerådgivning både før og under gennemførelsen af projektet.

Bygherrerådgivning er en særligt stor hjælp, hvis du som bygherre skal i gang med et komplekst eller omfattende byggeprojekt.

Der er mange faser, man som bygherre skal igennem inden et byggeri står færdigt. Gennem hver enkelt fase er der mange ting at forholde sig til, og det kan være svært at gennemskue og holde overblikket gennem hele forløbet.

Bygherrerådgivning giver dig tryghed igennem alle disse faser. Med bygherrerådgivning får du hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og 

hjælpe med at bevare overblikket igennem faserne, så du ikke mister kontrol over projektet.

Husk de skjulte udgifter

Når du indleder et byggeprojekt, stort som småt, er det dit eget ansvar at læse kontrakterne med de forskellige involverede parter igennem. Det er også dit eget ansvar at huske på de udgifter, der ganske vist indgår i kontrakterne, men som ikke nødvendigvis er synlige i tilbuddet fra entreprenøren.

Her kan det være rart at tale med en erfaren rådgiver, hvis eneste mål er at varetage dine interesser og guide dig trygt igennem dit byggeprojekt. I langt de fleste tilfælde er udgiften til bygherrerådgivning rentabel.

Det siger vores kunder om os

"Fantastisk kompetente og behagelige eksperter til såvel tilstandsrapport, energimærke samt elinstallationsrapport. Bedre repræsentanter til disse opgaver kunne jeg ikke ønske mig. Super tilfredshed herfra med tusinde tak."

Erling Bo - 30-03-2022

"De 2 konsulenter der foretog analyse og skrev rapport var utroligt behagelige mennesker. Begge var punktlige, hjælpsomme, venlige, forklarende - både under undersøgelsen og ved gennemgang af rapporter, - og med god humoristisk sans var besøget både lærerigt og nemt."

Alan K Hueg - 30-03-2022

"Vi har fået lavet tre rapporter hos jer, af tre fagligt dygtige konsulenter, som samtidigt var yderst behagelige at være sammen med. I må have en god ansættelsespolitik, siden det er lykkes jer at ansætte så gode medarbejdere."

John Ib - 30-03-2022

"Professionelt, alle aftaler blev overholdt, sympatiske og hjælpsomme medarbejdere hele vejen."

Helle Søgaard - 31-03-2022

"Seriøs gennemgang af ejendommen med gode svar på de fejl, der blev konstateret. Behagelige mennesker at have besøg af."

Steen Dahlgaard - 31-03-2022

"Grundig gennemgang af huset. Ordentlig, venlig og seriøs tilgang. Fin og reel tilbagemelding efter tilstandsrapporten var gennemført."

Ingrid Tast - 31-03-2022

"Super service fra start til slut med tilstandsrapporten, både fra jer på kontoret og til dem der var ude i huset at lave rapporten. Så super god oplevelse."

Lars Larsen - 30-03-2022

"Meget behagelige og kompetente konsulenter, der viste stor respekt for vores ejendom på en tillidsvækkende måde."

Hanne - 30-03-2022

"Konsulenten optrådte professionelt og kundevenligt. Han var god til at forklare sig og det gav en tryghed."

Eva Søndberg - 30-03-2022

"Sød og rar medarbejder som har været hos os 2 gange, punktlig og påpasselig. Alt i alt en rigtig god oplevelse, får de bedste anbefalinger herfra."

Trine Støttrup Holmberg - 30-03-2022

"Rigtig venlig og behagelig service lige fra første kontakt med jeres kontor og helt frem til begge konsulenter havde været på ejendommen. Mine bedste anbefalinger sendes jeres vej."

Astrid Barslund - 30-03-2022

"Jeg er bare så positiv overrasket over hele forløbet! Vi havde brug for alle rapporter lynhurtig og vi fik dem på 4 dage! Konsulenterne var så imødekommende, professionelle og rare at byde indenfor i ens hjem! Bare en helt igennem fantastisk oplevelse."

Jeanette Kjær - 23-01-2021

"I har leveret en hurtig og yderst professionel service, hvor jeg fik rigtig gode forklaringer på mine spørgsmål - og hvor jeg for det meste faktisk ikke behøvede at spørge. Jeres konsulenter kom selv med den relevante information og forklaring. Verdensklasse - og derfor er I allerede anbefalet til en god ven."

Ole, Ølstykke - 11-02-2021

"Jeg fik bare en god fornemmelse af professionalisme, og at de bygningssagkyndige var til at snakke med, og de var gode til at forklare, hvorfor det ene og hvorfor det andet - og om udbedringer overhovedet ville kunne indtjene sig."

Lars Rud - 09-02-2021

"Kort tid fra bestilling til besigtigelse af huset. Hurtig aflevering af rapport efter besigtigelse. Kommer til tiden. God info inden besøg på mail samt ved ankomst."

Morten Smith - 16-01-2021

"To super behagelige konsulenter. Vores varmeste tak og anbefalinger af Lars og Thomas fra Botjek. Virkelig en god oplevelse og håber at den gode tilbagemelding kommer til dem. MEGET behagelige fyre!!"

Anette og Peter - 28-02-2021

"Kort og godt blev aftaler indgået hurtig - aftaler blev overholdt - kommunikationen var klar og tydelig."

Per Bonnichsen - 18-01-2021

"God, hurtig, professionel og effektiv håndtering, og meget hurtig til at lave rapporterne - de kom samme dag."

Anette & Jan Seerup - 11-02-2021

"Utroligt venlige personer, der kom ud til os. Og de havde virkelig styr på tingene og var meget grundige."

Susanne Isaksen - 12-02-2021

"De to der var her, var rigtigt flinke og hjælpsomme. Deres rapporter gav et realistisk billede af vores hus. De gav os også nogle gode råd."

Maria Søgaard - 01-03-2021

"Professionelle, kompetente, empatiske og effektive personer, der udførte tilstands- og elrapporter."

Hanne og Erik Ravn - 09-02-2021

"Jeres konsulent arbejdede professionelt. Han forklarede hvad han lavede og svarede fyldestgørende på vore spørgsmål."

Jørgen Kristensen - 21-01-2021

"Botjek var fra start til slut informative, ordholden og professionelle i alt, hvad Botjek foretog sig."

Elin Fogh Melvang - 28-01-2021

"Alle aftaler overholdt. Kom til tiden. God gennemgang efter besøg med mundtlige kommentarer på gule og røde markeringer."

Ole Taankvist - 09-02-2021

"Det at få undersøgt og "bedømt" ens ejendom kan godt være lidt betænkeligt, men vi oplevede ikke noget negativt. Det hele foregik fornuftigt roligt og blev gjort grundigt, så vi er godt tilfredse."

Hans Peter Phillip - 25-02-2021

"Seriøse, venlige og informative konsulenter. Vi følte os meget trygge i processen. Kan kun sige positive ting om "vores" to konsulenter."

Jørn Fritz - 29-01-2021

"Byggeteknikeren var meget positiv og venlig samt gav sig tid til at forklare emner på boligen på en let forståelig måde."

Steen Pøhlsgaard - 20-01-2021

"Super hurtig behandling og meget venlig og ordentlig hjælp i forhold til diverse dokumenter."

Tine Agerskov - 01-03-2021

"Alt i alt en god oplevelse med tilstandsrapport og el-rapport. Professionelle og flinke folk og en god dialog om, hvad der skulle laves."

Ole Pedersen - 22-01-2021

"Syntes bare at I er så hjælpsomme, selvom det sikkert er "dumme" spørgsmål, der stilles. Desuden føler jeg at I har styr på det, og IKKE springer over hvor gærdet er lavest. Man føler sig godt behandlet og tryg i jeres hænder."

John Benny - 26-01-2021

"Det var en god oplevelse - også fordi vi ikke har prøvet det før. Han gik stille og roligt rundt og var god til at besvare vores spørgsmål til de forskellige ting."

Frank Vinther - 18-02-2021

"Jeg var her selv og er selv faglært. Synes de 2 personer var meget kompetente og vi fik en god snak om tingene."

Peter Madsen Greve - 19-01-2021

"Meget kompetent medarbejder, som gav sig tid til at forklare og som var venlig og respektfuld under sit besøg. Det fremstår som et seriøst foretagende, hvor man kan have tillid til det arbejde, der udføres. Det gælder også omvendt når man så skal købe nyt hus. At man ved tingene er grundigt gennemgået."

Marlene Gudmann - 02-02-2021

"Meget professionelt personale, der var super grundige i gennemgangen af huset. Og så var de søde og venlige. Prisen var god. Vil give dem mine varmeste anbefalinger."

Stine og Jacob - 06-02-2021

"Den byggesagkyndige var meget behagelig og professionel under sit besøg. Han forklarede fint manglerne."

Rasmus Andersen - 25-02-2021

"Der var ikke den store forstyrrelse i vores hverdag. Hvis vi spurgte om noget, fik vi svar. Efter udarbejdelsen af rapporten blev vi orienteret om, hvorfor vi fik nogle "k"-er. Det var rigtigt dejligt."

Sanne Boiskau - 01-02-2020

"En saglig og faglig god oplevelse."

Anders Kyllingsbæk - 07-02-2020

"Professionelt forløb med de berørte parter."

Henrik Walter - 06-02-2020

"Alt gik super fint, alle aftaler blev holdt. God service ved gennemgang efter udarbejdelse af tilstandsrapport."

Lone Høhrmann - 22-03-2020

"Grundig gennemgang af sympatiske konsulenter."

Bent Hansen - 23-02-2020

"Venlig konsulent og omhyggelig gennemgang af boligen."

Ingelise Holmsgaard - 14-02-2020

"Vores oplevelse er, at det blev udført meget professionelt, og med en virkelig god forklaring på skaderne. Ligeledes følte vi os trygge i, hvilke skader som vi skal udbedre, og hvilke vi ikke behøver inden salget."

Marice Charlotte - 03-06-2020

"Kompetente og venlige medarbejdere med tid til at forklare tingene, vi spurgte ind til."

Aase Louise - 05-02-2020

"Flinke folk med stor faglig viden."

Frank Blicher - 22-02-2020

"Dem der var hos os, var meget dygtige og grundige. De var også gode til at forklare."

Mette Lundegaard - 06-02-2020

"Jeg blev kontaktet hurtigt. Det var muligt at I selv hentede nøgle ved mægler, så jeg ikke behøvede være på adressen. 4 timer efter sidste planlagte tid modtog jeg alle 3 rapporter, det kalder jeg hurtig og effektiv service.

Pia Jeppesen - 06-06-2020

"Utroligt flinke og effektive konsulenter med godt humør, og havde man spørgsmål fik man et godt og forståeligt svar man kunne bruge til noget."

Anton Peter - 24-05-2020

"Fin forklaring inden udarbejdelsen og fyldestgørende information efterfølgende. Behagelig personlighed."

Maja Nørdrup - 05-06-2020

"En meget personlig og behagelig kontakt med fornuftige forklaringer til bedømmelserne, samt med anvisning til løsninger på problemerne."

Erik Toft Jensen - 13-06-2020

"De to mænd fra Botjek var yderst behagelige og var meget forklarende."

Sidsel Grønn - 29-01-2020

"Begge konsulenter virkede meget erfarne indenfor fagområderne. God mundtlig og skriftlig formidling. Rapporter stemmer overens med, hvad jeg blev orienteret om efter endt gennemgang. God rådgivning i relation til observerede mangler og denne rådgivning lægger et godt grundlag for prioritering af min udbedring af fejl og mangler."

Kristian, Hillerød - 10-02-2020

"God og faglig orientering i undersøgelsens forløb - behagelige konsulenter."

Inge Nørgaard - 29-01-2020

"Personlig og professionel. Kundeservice når det er bedst."

Maria Wivel - 18-02-2020

"Det er første gang vi prøver dette, og jeres konsulent satte sig ned med os og fortalte os, hvordan det foregik trin for trin og tog os med gennem hele processen, og gav sig god tid til at svare på de spørgsmål vi måtte have. En rigtig god oplevelse."

Christina Milbrat - 13-02-2020

"Ukompliceret proces, hurtig rapportering, fin udnyttelse af digitale muligheder."

Svend Mertz - 05-06-2020

"Både konsulenten på el- og tilstandsrapporten var grundige og ordentlige. De kunne på redelig vis argumentere for de ting, de påpegede."

Søren Bo Husum - 25-02-2020

"God respons fra starten. Hurtig fremsendelse af materiale, der skulle udfyldes. Flinke og rare personer, der kom og lavede de 3 rapporter. Tak for god behandling."

Lene Kristiansen - 19-02-2020

"Hjælpsom og punktlig konsulent, som udarbejdede rapporter meget hurtigt efter besøg. Derudover god hjælp fra administration ift. at aftale nyt møde (fik udarbejdet en kladde på tilstandsrapport oprindeligt)."

Henrik Sigmer - 07-06-2020

Vi kan give dig den rette bygherrerådgivning

Hos Botjek har vi den nødvendige ekspertise til rådgivning i forbindelse med at udarbejde kontrakter og aftaler før, under og efter byggefasen.

Vores største ambition er, at du får succes med dit projekt og at dine interesser som bygherre bliver varetaget. Det gælder lige fra den indledende idéfase, hvor vi hjælper med at få alle brikkerne til at falde på plads, til den færdige bolig står klar.

Vi hjælper dig med at indhente tilbud, forhandle entrepriserne på plads og at udarbejde kontrakt med den håndværker, som du vælger at tildele opgaven.

Med os som din byggerådgiver får du således støtte igennem hele byggeprocessen, og får en uvildig eksperts rådgivning inden for bygherrerådgivning fra start til slut. Vores intention og rolle er alene at varetage dine interesser.

Vi har gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og kan derfor bidrage med en stærk faglig viden, som skaber tryghed for vores kunder. Vi er din byggerådgiver igennem hele byggeprocessen, så du hele tiden har en byggeteknisk specialist ved hånden under dit byggeri.

Kontakt din lokale Botjek afdeling og få et tilbud på lige netop de ydelser, du har behov for.

Viden og råd

Renovering

Nybyggeri

Køberrådgivning

Hvad er en byggerådgiver?

Uvildig rådgivning om byggeteknik, lovgivning og markedsforhold.
Læs mere

Energibesparelse

Energirenovering

Energioptimering

Energirenovering – hvad kan betale sig?

Tænk altid energi ind, når der bygges om eller renoveres.
Læs mere