Bygherrerådgivning

  • Tør du stå alene med ansvar og beslutninger, når dit hus skal bygges?
  • Har du de faglige kompetencer, der skal til for at være ligeværdig i forhold til entreprenøren?

Hvis ikke, kan vi tilbyde professionel og uvildig rådgivning

Planlægning og styring af byggeriet

I forbindelse med enhver byggesag, uanset hvor stor eller lille den er, kræver grundig planlægning og styring. Hvis et projekt er omfattende, dyrt eller komplekst, er det særligt vigtigt at få den rette rådgivning fra professionelle fagfolk.

Før du går i gang med dit byggeprojekt, skal du beslutte, hvor lidt eller meget, du gerne vil involveres i processen. Din beslutning er med til at afgøre, hvilken entrepriseform der er den mest optimale løsning for dig.

Mange private bygherrer tænker, at de selv kan udføre mindre byggeprojekter såsom at bygge en tilbygning, men fra vores mangeårige erfaring ved vi, at det sjældent er tilfældet.

Gør dig grundige overvejelser om projektet

Før du begynder at realisere dit byggeprojekt, uanset om det er en nybygning eller blot en mindre ombygning, bør du tænke projektet igennem fra ende til anden.

Overvej blandt andet, hvor langt dit budget rækker; hvor du kan finde inspiration til projektet; hvornår projektet skal starte og stå færdigt; hvilken entrepriseform du ønsker; hvilke garantimuligheder du har; og om der er specifikke punkter i lokalplanen eller lovgivningen, som du skal tage hensyn til.

Et gennemarbejdet budget inkluderer udgifter til byggetilladelse, forsikringer, landmåler, håndtering af affald, jordprøver og andre geotekniske undersøgelser, ingeniør og eventuelt en uvildig rådgiver.

Det kræver meget research at få afklaring på alle de spørgsmål, der typisk melder sig i forbindelse med et byggeprojekt, men tiden er altså godt givet ud! Ellers risikerer du at støde på en masse uforudsete problematikker og i forlængelse deraf: uventede udgifter.

Opstår der mange uventede udgifter, risikerer budgettet at skride, så reserver gerne et større beløb, end du reelt forventer at bruge. Dermed er du på den sikre side, hvis der opstår problemer undervejs i byggeprojektet.

Når du har overvejet alle aspekter af dit byggeprojekt og lagt et realistisk budget, kan du ansætte håndværkere, rådgivere mv. og begynde udførelsen af projektet.

Det siger vores kunder om os

"Det var hurtigt og nemt at finde aftale for syn af hus. Konsulenten var meget venlig og informerede fint og grundigt. Efter syn var det meget let at komme i kontakt med konsulent ift. spørgsmål."

Susanne Barker - 06-10-2019

"Kompetent person, der var god til at vise og snakke om fejl og mangler. Man er altid lidt nervøs, når der skal laves alle de rapporter. Men det var en god oplevelse. Tak."

Henning Lund - 02-10-2019

“I kom hurtigt. Jeg ringede torsdag eftermiddag og I kom mandag formiddag. Det var en meget professionel og god gennemgang af alle papirer. En god oplevelse.”

Maj-Britt Sønderup - 08-10-2018

“Konsulenten var utrolig behagelig og tog sin tid til at fortælle mig om, hvad han kiggede på og hvorfor”

Michelle Faber - 08-11-2018

“I var så søde og rare og gav jer god tid til at forklare tingene for os. Tusind tak for hjælpen”

Jette Løvendahl - 08-10-2018

“Super god byggesagkyndig og elmand, der var gode til at forklare sig”

Malene Jensen - 08-10-2018

“God dialog og forklaring på de fundne anmærkninger.”

Preben Jørgensen - 08-10-2018

Bevar overblikket med bygherrerådgivning

Hvis du drømmer om renovering, tilbygning på boligen eller overvejer at bygge nyt hus, kan det være aldeles rentabelt at få noget kompetent rådgivning både før og under gennemførelsen af projektet.

Bygherrerådgivning er en særligt stor hjælp, hvis du som bygherre skal i gang med et komplekst eller omfattende byggeprojekt.

Der er mange faser, man som bygherre skal igennem inden et byggeri står færdigt. Gennem hver enkelt fase er der mange ting at forholde sig til, og det kan være svært at gennemskue og holde overblikket gennem hele forløbet.

Bygherrerådgivning giver dig tryghed igennem alle disse faser. Med bygherrerådgivning får du hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og hjælpe med at bevare overblikket igennem faserne, så du ikke mister overblikket over projektet.

Husk de skjulte udgifter

Når du indleder et byggeprojekt, stort som småt, er det dit eget ansvar at læse kontrakterne med de forskellige involverede parter igennem. Det er også dit eget ansvar at huske på de udgifter, der ganske vist indgår i kontrakterne, men som ikke nødvendigvis er synlige i tilbuddet fra entreprenøren.

Her kan det være rart at tale med en erfaren rådgiver, hvis eneste mål er at varetage dine interesser og guide dig trygt igennem dit byggeprojekt. I langt de fleste tilfælde er udgiften til bygherrerådgivning rentabel.

Vi kan give dig den rette rådgivning

Hos Botjek har vi den nødvendige ekspertise til rådgivning i forbindelse med at udarbejde kontrakter og aftaler før, under og efter byggefasen. Vores største ambition er, at du får succes med dit projekt og at dine interesser som bygherre bliver varetaget. Det gælder lige fra den indledende idéfase, hvor vi hjælper med at få alle brikkerne til at falde på plads, til den færdige bolig står klar.

Vi hjælper dig med at indhente tilbud, forhandle entrepriserne på plads og at udarbejde kontrakt med den håndværker, som du vælger at tildele opgaven. Du får en uvildig eksperts rådgivning inden for bygherrerådgivning. Vores intention og rolle er alene at varetage dine interesser.

Vi har gennem mange år opbygget et stort erfaringsgrundlag og kan derfor bidrage med en stærk faglig viden, som skaber tryghed for vores kunder.

Kontakt din lokale Botjek afdeling og få et tilbud på lige netop de ydelser, du har behov for.

Læs mere
Læs mindre

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

Tak for din henvendelse

Vælg et af vores mest populære produkter

Tilstandsrapport

Få tjekket tilstanden på din bolig, og få styr på skaderne

LÆS MERE

Eleftersyn

Vores el-tekniker gennemgår din ejendom, og du undgår overraskelser

LÆS MERE

Energimærke

Vi synliggør energiforbruget, og giver forslag til forbedringer

LÆS MERE

Pakkeløsning

Få det du har brug for i én samlet pakke:

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærke

LÆS MERE

Viden og råd

Hvad betyder karaktererne K1, K2 og K3 i en tilstandsrapport?

K1

K2

K3

Tilstandsrapport

Hvad betyder K1, K2 og K3?

I forbindelse med køb og salg af en bolig er der mange forhold, som både køber og sælger skal være o...
Læs mere

Efterisolering

Efterisolering

Det er ikke lovpligtigt at efterisolere sit hus, men du kan med fordel gøre det. En god isolering gø...
Læs mere

Digital Tilstandsrapport

DTR

Digital tilstands-rapport (DTR)

En Digital Tilstandsrapport – eller DTR, som den også kaldes – er en slags digitalt bilag til den sk...
Læs mere