Kender du os, kender du også din bolig

Vi er din professionelle og uvildige byggesagkyndige, eltekniker, energikonsulent og rådgiver

Rådgivning om din bolig

Botjek tilbyder alt inden for rådgivning angående din bolig. Vi er specialister indenfor elinstallationsrapporter (eleftersyn og eltjek), energimærker og tilstandsrapporter, og udfører alt lige fra energivejledning til byggeteknisk rådgivning til både privat kunder og erhvervskunder.

Byggesagkyndig og energikonsulent giver rådgivning til kunde
Bygningssagkyndig og energikonsulent i gang med at besigtige bolig

Botjek er landsdækkende med lokale afdelinger over hele Danmark. Det betyder, at vi kender dit nærområde og kan rykke ud med kort varsel. I kraft af vores størrelse kan vi løse små såvel som store tekniske opgaver. Vores mere end 100 fagprofessionelle bygningssagkyndige, elteknikere, energikonsulenter og rådgiver, der altid står klar til at yde faglig sparring og vejledning angående din bolig.

Skal du købe eller sælge dit hus, står vi som bygge-sagkyndige klar til at hjælpe dig. Vi er beskikket til at udarbejde tilstandsrapporter og tilbyder også køber- og sælgerrådgivning i forbindelse med køb eller salg af hus.

Derfor skal du vælge Botjek

Vi har høj kundetilfredshed

Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder, hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende.

Vi leverer kvalitetsprodukter

Botjek er DS/EN ISO 9001 certificeret og vi lever op til en lang række krav fra byggeriets kvalitetskontrol. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Vi rykker hurtigt ud

Når du bestiller en rapport hos Botjek, så kontakter vi dig altid indenfor 24 timer. Vi rykker ud indenfor 5 dage og du har dine rapporter klar indenfor 48 timer.

Professionel og uvildig rådgivning

Botjek har været i huseftersynsordningen og udført boligtjek siden 1997. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af. Vores lange erfaring er en egenskab, der ikke kan gøres op i penge men måles på vores resultater og det efterhånden brede felt af kompetencer.

Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende lige fra projektets start til færdiggørelse.

Hvad er mulighederne ved en bolighandel

Udfyld formularen
og vi kontakter dig inden for 24 timer

Viden og råd

Hus  bliver sat Til Salg

Huseftersynsordning

Tilstandsrapport

Eleftersyn

Huseftersyns-ordningen

Huseftersynsordningen giver fordele for både køber og sælger af en bolig.
Læs mere
Renovere Hus2

Energibesparelse

Energioptimering

Renovering

Renovering og energioptimering

Der kan spares penge i mange huse ved at tænke i energioptimering.
Læs mere
Højspændingsledninger

Energibesparelse

El-afgift

Varmeregning

Hvad ændrede el-afgift betyder for dig

Nu er det meget billigere for dig at varme dit hus op med med grøn energi som f.eks. varmepumpe
Læs mere