Kender du os, kender du også din bolig

Vi er din professionelle og uvildige byggesagkyndige, eltekniker, energikonsulent og rådgiver

Rådgivning om din bolig

Hvis du har brug for en uvildig bygningssagkyndig, enten fordi du skal købe en ny bolig eller sælge din gamle, så kan Botjek hjælpe dig.

Botjek tilbyder alt inden for rådgivning angående din bolig. Vi er specialister indenfor elinstallationsrapporter (eleftersyn og eltjek), energimærker og tilstandsrapporter, og udfører alt lige fra energivejledning til byggeteknisk rådgivning til både privat kunder og erhvervskunder.

Botjek er landsdækkende med lokale afdelinger over hele Danmark. Det betyder, at vi kender dit nærområde og kan rykke ud med kort varsel. I kraft af vores størrelse kan vi løse små såvel som store tekniske opgaver. Vores mere end 100 fagprofessionelle bygningssagkyndige, elteknikere, energikonsulenter og rådgiver, der altid står klar til at yde faglig sparring og vejledning angående din bolig.

Skal du købe eller sælge dit hus, står vi som bygge-sagkyndige klar til at hjælpe dig. Vi er beskikket til at udarbejde tilstandsrapporter og tilbyder også køber- og sælgerrådgivning i forbindelse med køb eller salg af hus.

Derfor skal du vælge Botjek

Vi har høj kundetilfredshed


Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder, hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende.

Vi leverer kvalitetsprodukter


Botjek er DS/EN ISO 9001 certificeret og vi lever op til en lang række krav fra byggeriets kvalitetskontrol. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Vi rykker hurtigt ud


Når du bestiller en rapport hos Botjek, så kontakter vi dig altid indenfor 24 timer. Vi rykker ud indenfor 5 dage og du har dine rapporter klar indenfor 48 timer.

Professionel og uvildig rådgivning

Botjek har været i huseftersynsordningen og udført boligtjek siden 1997. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af. Vores lange erfaring er en egenskab, der ikke kan gøres op i penge men måles på vores resultater og det efterhånden brede felt af kompetencer.

Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende lige fra projektets start til færdiggørelse.

Hvis du vil læse mere om, hvad vi præcist kan hjælpe dig med, kan du læse om vore rådgivning til private herunder.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
I hverdage mellem kl. 9-15 eller inden for 24 timer.


Høj kundetilfredshed
TrustScore på 4,6. Kunderne vurderer vi leverer en fremragende ydelse.
Høj kvalitet
Vi lever op til byggeriets kvalitetskontrol og yder professionel og uvildig rådgivning.
Hurtig levering
Vi kontakter dig inden for 24 timer og kommer ud til dig inden for 5 hverdage.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Energimærke

Et energimærke er lovpligtigt, hvis du skal sælge din bolig. Med et energimærke af din bolig, er det nemt at se, hvor meget energi der forbruges. Med rapporten kan du ligeledes se, hvordan forbruget kan optimeres på sigt.

Vores dygtige energikonsulenter giver dig en grundig gennemgang af boligen og en veludført rapport, der beskriver din boligs energiforbrug. Herefter giver vi en energimærkning til boligen på baggrund af vores undersøgelser.

Tilstandsrapport

Har du besluttet dig for at sælge din bolig, så kan en tilstandsrapport være en rigtig god idé.

Med tilstandsrapporten giver du køber indsigt i boligens stand og eventuelle tegn på skader. Du får samtidig mulighed for at komme fri af det 10-årige sælgeransvar. Det kan derfor sagtens betale sig med en tilstandsrapport, og hos Botjek håndterer vi alt inden for udførelse af tilstandsrapporter.

Eleftersyn

Med et el-eftersyn fra Botjek bliver dine elinstallationer i hjemmet gennemgået i forbindelse med salg af din bolig.

El-eftersynet sikrer, at du både som sælger og køber kender standen på boligens elinstallationer. Som sælger har du samtidig brug for elinstallationsrapporten, hvis du gerne vil være fri af det 10-årige sælgeransvar.  

Vores dygtige elektrikere kan også hjælpe dig som køber, hvis du efterfølgende ønsker at udbedre skader eller opdatere installationer.

Vælg et af vores mest populære produkter

Tilstandsrapport

Få tjekket tilstanden på din bolig, og få styr på skaderne

LÆS MERE

Eleftersyn

Vores el-tekniker gennemgår din ejendom, og du undgår overraskelser

LÆS MERE

Energimærke

Vi synliggør energiforbruget, og giver forslag til forbedringer

LÆS MERE

Pakkeløsning

Få det du har brug for i én samlet pakke:

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærke

LÆS MERE

Køberrådgivning

Beslutningen om en investering i en ny bolig er stor – også økonomisk.

Er du ikke fortrolig med fagtermerne inden for byggeteknik, kan en køberrådgiver være en stor fordel for dig.

Vores køberrådgiver tilbyder dig en grundig køberrådgivning og købergennemgang af boligen, inden du investerer, så du er sikker på, at alt er i orden.

Få Botjek til at hjælpe dig, hvis du skal købe ny bolig.

Termografi

Hvis du gerne vil have et overblik over, om din boligs isolering er i orden, eller hvis du oplever store udsving i temperaturen, kan en termografisk undersøgelse af boligen være en god idé.

Med en termografering måler vi din bolig med et infrarødt kamera for at finde årsagen til temperaturforskellen.

Hos Botjek har vi flere års erfaring i at udføre termografering, og derfor får du en grundig termografisk undersøgelse hos os.

Viden og råd

Renovering

Nybyggeri

Køberrådgivning

Hvad er en byggerådgiver?

Uvildig rådgivning om byggeteknik, lovgivning og markedsforhold.
Læs mere

Energibesparelse

Energirenovering

Energioptimering

Energirenovering – hvad kan betale sig?

Tænk altid energi ind, når der bygges om eller renoveres.
Læs mere