Erhverv og boligforeninger

Vi har stor erfaring med erhvervskunder

Botjek tilbyder en bred pallette af ydelser inden for rådgivning om erhvervsejendomme, landbrug og flerfamiliehuse. Vi er specialister indenfor eltjek og energimærker. Vi udfører alt lige fra byggeteknisk rådgivning til bygherrerådgivning og taksering.

Botjek er landsdækkende virksomhed med lokale centre i hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan komme med kort varsel. I kraft af vores størrelse kan vi løse både små og store tekniske opgaver. Vores over 100 fagprofessionelle bygningssagkyndige, elteknikere, energikonsulenter og rådgiver står klar til at yde faglig sparring og vejledning angående jeres bygninger.

Professionel og uvildig rådgiver

Hos Botjek leverer vi kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af. Vores mangeårige erfaring kan ikke gøres op i penge, men måles på vores resultater og brede felt af kompetencer.

Som kunde møder du dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder, hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende lige fra projektets start til det er færdigt.

Som erhvervskunde har du mulighed for at få forskellige typer af rådgivning, hvis du eks. er ved at købe eller sælge en erhvervsejendom. Nedenfor kan du læse om, hvilke ydelser vi tilbyder erhvervskunder inden for rådgivning af køb- og salg.

Energimærke til erhverv

Hos Botjek tilbyder vi at udføre en energimærkning for erhverv.

Alle nyopførte bygninger over 60 m2 (med enkelte undtagelser) skal energimærkes – det samme gælder hvis du ønsker at udleje din erhvervsbygning. Det kan eksempelvis være dig, der ejer kontorlokaler eller boligejendomme.

Energimærkning af erhvervsejendomme og energimærkning af store ejendomme giver dig som erhvervskunde et indblik i ejendommens energiforbrug, samtidig med at du får tydeliggjort, hvilke forbedringer der evt. kan laves for at optimere energiforbruget.

Botjek tilbyder dig som erhvervskunde at få et energimærke af din ejendom, og vi udfører altid vores arbejde i overensstemmelse med dine behov og ønsker og i en kvalitet, du kan være tilfreds med.

Viden og råd

Renovering

Nybyggeri

Køberrådgivning

Hvad er en byggerådgiver?

Uvildig rådgivning om byggeteknik, lovgivning og markedsforhold.
Læs mere

Energibesparelse

Energirenovering

Energioptimering

Energirenovering – hvad kan betale sig?

Tænk altid energi ind, når der bygges om eller renoveres.
Læs mere