Energikonsulent

  • Ønsker du 100% uvildig energirådgivning?
  • Mangler du et energimærke udarbejdet af en ekspert?

Certificering

Energimærkning af bygninger kan kun udføres af virksomheder, der er certificerede til at udføre energimærkning.

Certificeringen kræver et kvalitetssikringssystem efter reglerne i den internationale standard ISO 9001.

Hvad er en energikonsulent?

Energikonsulenter er uddannede i at lave energimærkninger og tilhørende energirapporter på boliger og andre ejendomme. Udover den obligatoriske energikonsulent-uddannelse, har de typisk en byggeteknisk uddannelse såsom ingeniør eller arkitekt.

I energikonsulent-uddannelsen differentieres der mellem små og store ejendomme. Små ejendomme er enfamiliehuse og flerfamiliehuse op til 500 m², mens betegnelsen store ejendomme dækker over erhverv og større flerfamiliehuse.

I alle tilfælde foretager energikonsulenten en grundig gennemgang af de forskellige installationer og byggetekniske forhold, der kan have indflydelse på energiforbruget i den pågældende ejendom. Bagefter præsenterer konsulenten nogle forslag til, hvordan ejendommens energiforbrug kan sænkes.

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

Tak for din henvendelse

Energikonsulenterne hos Botjek

I Botjek har vi omkring 50 energikonsulenter med godkendelse til at rådgive omkring små ejendomme. Cirka 20 af dem har desuden godkendelse til at rådgive omkring energiforbrug i store ejendomme.

Konsulenterne er fordelt over hele landet, så vi kan hjælpe dig, uanset hvor du bor i Danmark. Samtlige af vores energikonsulenter vedligeholder løbende deres færdigheder med bl.a. interne og eksterne kurser. Konsulenterne skal blandt andet på et genopfrisknings-kursus hos et erhvervsakademi hvert tredje år, hvor de skal bestå en eksamen for at vise, at de er opdaterede på de seneste beregningsregler.

Hos Botjek tilbyder vi 100 % uvildig rådgivning, så du altid kan vide dig sikker. Med uvildig rådgivning mener vi, at vi ikke samarbejder med bestemte håndværkere eller energiselskaber.

Vi favoriserer heller ikke bestemte energiløsninger, men bestræber os derimod på at finde den løsning, der er optimal for dig og din ejendom.

Vores energikonsulenter har ingen særinteresser udover at hjælpe dig med at sænke dit energiforbrug. Til gengæld har vi masser af viden og erfaring.

Energikonsulenterne i Botjek vedligeholder løbende deres færdigheder med bl.a. interne og eksterne kurser. Konsulenterne skal blandt andet på et genopfriskningskursus hos et erhvervsakademi hvert tredje år, hvor de skal bestå en eksamen for at vise, at de er opdaterede på de seneste beregningsregler.

Vælg et af vores mest populære produkter

Tilstandsrapport

Få tjekket tilstanden på din bolig, og få styr på skaderne

LÆS MERE

Eleftersyn

Vores el-tekniker gennemgår din ejendom, og du undgår overraskelser

LÆS MERE

Energimærke

Vi synliggør energiforbruget, og giver forslag til forbedringer

LÆS MERE

Pakkeløsning

Få det du har brug for i én samlet pakke:

  • Tilstandsrapport
  • Eleftersyn
  • Energimærke

LÆS MERE

Det siger vores kunder om os

"Det var hurtigt og nemt at finde aftale for syn af hus. Konsulenten var meget venlig og informerede fint og grundigt. Efter syn var det meget let at komme i kontakt med konsulent ift. spørgsmål."

Susanne Barker - 06-10-2019

"Kompetent person, der var god til at vise og snakke om fejl og mangler. Man er altid lidt nervøs, når der skal laves alle de rapporter. Men det var en god oplevelse. Tak."

Henning Lund - 02-10-2019

“I kom hurtigt. Jeg ringede torsdag eftermiddag og I kom mandag formiddag. Det var en meget professionel og god gennemgang af alle papirer. En god oplevelse.”

Maj-Britt Sønderup - 08-10-2018

“Konsulenten var utrolig behagelig og tog sin tid til at fortælle mig om, hvad han kiggede på og hvorfor”

Michelle Faber - 08-11-2018

“I var så søde og rare og gav jer god tid til at forklare tingene for os. Tusind tak for hjælpen”

Jette Løvendahl - 08-10-2018

“Super god byggesagkyndig og elmand, der var gode til at forklare sig”

Malene Jensen - 08-10-2018

“God dialog og forklaring på de fundne anmærkninger.”

Preben Jørgensen - 08-10-2018
Energikonsulent Taler I Telefon

Kontakt en energikonsulent fra Botjek

Der kan være mange penge at spare blot ved at udnytte en ejendoms energi bedre. Sådan bliver det ved med at være, for energipriserne stiger stødt år for år.

For at kunne udnytte din ejendoms energi bedst muligt, gør du klogt i at bestille en erfaren og kompetent energikonsulent. Det kan nemlig være svært at finde de største energirøvere i en ejendom, og dermed de mest rentable steder at sætte ind. Desuden kan en dårlig rådgivning have alvorlige konsekvenser for ejendommens indeklima og i værste fald lede til skimmelsvamp eller andre fugtskader.

Ønsker du at få besøg af en af vores dygtige og erfarne konsulenter for energioptimering af din bolig, så kontakt din nærmeste Botjek afdeling.

Viden og råd

Hvad betyder karaktererne K1, K2 og K3 i en tilstandsrapport?

K1

K2

K3

Tilstandsrapport

Hvad betyder K1, K2 og K3?

I forbindelse med køb og salg af en bolig er der mange forhold, som både køber og sælger skal være o...
Læs mere

Efterisolering

Efterisolering

Det er ikke lovpligtigt at efterisolere sit hus, men du kan med fordel gøre det. En god isolering gø...
Læs mere

Digital Tilstandsrapport

DTR

Digital tilstands-rapport (DTR)

En Digital Tilstandsrapport – eller DTR, som den også kaldes – er en slags digitalt bilag til den sk...
Læs mere