Energimærke nybyggeri

Overvej fremtidens energikrav, når du skal bygge nyt
At bygge en energibesparende ejendom er en god investering
Det sænker nemlig dine energiudgifter og øger ejendommens værdi

Energimærke til nybyggeri

Det er lovpligtigt at få energimærket din nybyggede ejendom, inden du tager den i brug. Formålet med at klassificere ejendommens energiforbrug er først og fremmest at sikre, at diverse isolerings- og energikrav i bygningsreglementet bliver overholdt. Desuden er energimærkningen vigtig at have, hvis ejendommen skal udlejes eller videresælges.

Energimærkningen gælder i 10 år og foretages af en uvildig energikonsulent, der er uddannet til formålet. Med "uvildig" mener vi, at konsulenten hverken har foretaget bygge-tilladelsen eller været involveret i andre af byggeprocessens faser.

I forbindelse med energikonsulentens besøg, skal du overlevere forskellige slags dokumentation. Blandt andet skal du kunne dokumentere, hvilke isoleringsmaterialer der er anvendt til byggeriet, og at der er foretaget en såkaldt indreguleringsrapport på ventilationsanlægget

Energikonsulent Taler I Telefon

Byggetilladelse og energirammeberegning

Inden du begynder at bygge din nye ejendom, skal du søge om byggetilladelse hos kommunen på bygogmiljoe.dk. Din anmodning om byggetilladelse skal indeholde en såkaldt energirammeberegning, der følger kravene i Bygnings-reglementet. Reglementet omhandler en lang række emner, såsom lydforhold, energiforbrug, indretning, forurening og brand.

Som bygherrer er det dit eget ansvar at sørge for, at ejendommen lever op til Bygningsreglementet, så læs gerne op på de forskellige krav på bygningsreglementet.dk.

Når du færdigmelder byggeriet af din ejendom, skal du sende en opdateret energirammeberegning i elektronisk form samt diverse tekniske datablade til en energikonsulent.

Hurtig og professionel proces

Bestil online eller kontakt os

Udfyld vores kontaktformular, bestil online eller kontakt din lokale afdeling.

Vi rykker ud til dig

Vi kommer herefter på besøg hos dig, når det passer bedst.

Modtagelse af rapporten

Du modtager rapporten inden for 48 timer efter vi har været ude ved dig.

Hvad er reglerne ved totalrenovering?

Enhver totalrenovering kræver fra lovens side en ny energimærkning. Grunden er, at en totalrenovering juridisk set kan sammenlignes med et nybyggeri. Den opdaterede mærkning skal sendes til den kommunale tekniske forvaltning sammen med færdigmeldingen af totalrenoveringen.

Hvis den totalrenoverede ejendom er en erhvervsejendom eller et etagebyggeri, skal kommunen udstede en særlig tilladelse til, at ejendommen må tages i brug. Til gengæld skal tilbygninger til erhvervs- og etagebyggeri ikke energimærkes.

Derfor skal du vælge Botjek

Vi har høj kundetilfredshed

Som kunde møder du altid dedikerede og ansvarlige medarbejdere, hvor fagligheden er i fokus. Vi holder, hvad vi lover og lægger stor vægt på at være nærværende.

Vi leverer kvalitetsprodukter

Botjek er DS/EN ISO 9001 certificeret og vi lever op til en lang række krav fra byggeriets kvalitetskontrol. Vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder – og det er vi stolte af.

Vi rykker hurtigt ud

Når du bestiller en rapport hos Botjek, så kontakter vi dig altid indenfor 24 timer. Vi rykker ud indenfor 5 dage og du har dine rapporter klar indenfor 48 timer.

Landsdækkende energimærkning af nybyggeri

Hos Botjek tilbyder vi energimærkning af både enfamiliehuse, flerfamiliehuse, andelsboliger og erhverv landet over. Vores dygtige og erfarne energikonsulenter står klar til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende din nye ejendom.

Kontakt os i dag via vores kontaktformular her på siden eller ring direkte til en af vores mange afdelinger, der er spredt over hele landet.

Det siger vores kunder om os

"Det var hurtigt og nemt at finde aftale for syn af hus. Konsulenten var meget venlig og informerede fint og grundigt. Efter syn var det meget let at komme i kontakt med konsulent ift. spørgsmål."

Susanne Barker - 06-10-2019

"Kompetent person, der var god til at vise og snakke om fejl og mangler. Man er altid lidt nervøs, når der skal laves alle de rapporter. Men det var en god oplevelse. Tak."

Henning Lund - 02-10-2019

“I kom hurtigt. Jeg ringede torsdag eftermiddag og I kom mandag formiddag. Det var en meget professionel og god gennemgang af alle papirer. En god oplevelse.”

Maj-Britt Sønderup - 08-10-2018

“Konsulenten var utrolig behagelig og tog sin tid til at fortælle mig om, hvad han kiggede på og hvorfor”

Michelle Faber - 08-11-2018

“I var så søde og rare og gav jer god tid til at forklare tingene for os. Tusind tak for hjælpen”

Jette Løvendahl - 08-10-2018

“Super god byggesagkyndig og elmand, der var gode til at forklare sig”

Malene Jensen - 08-10-2018

“God dialog og forklaring på de fundne anmærkninger.”

Preben Jørgensen - 08-10-2018

Udfyld formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer

Tak for din henvendelse

Viden og råd

Maler Stakit

#bæredygtig

#energikonsulent

#genanvende

Sådan bliver hus og have bæredygtig

Få inspiration til hvordan du som hus- og haveejer kan praktisere en grøn livsstil
Læs mere
Hvad betyder karaktererne K1, K2 og K3 i en tilstandsrapport?

K1

K2

K3

tilstandsrapport

Hvad betyder K1, K2 og K3?

I forbindelse med køb og salg af en bolig er der mange forhold, som både køber og sælger skal være o...
Læs mere

Efterisolering

Efterisolering

Det er ikke lovpligtigt at efterisolere sit hus, men du kan med fordel gøre det. En god isolering gø...
Læs mere