Hammershus2

Botjek Center Bornholm

Askeløkkevejen 1, 3720 Åkirkeby

Telefonnr.:

+45 88 27 17 82

Kontakt os for en uforpligtende snak

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
I hverdage mellem kl. 9-15 eller inden for 24 timer.


Høj kundetilfredshed
TrustScore på 4,6. Kunderne vurderer vi leverer en fremragende ydelse.
Høj kvalitet
Vi lever op til byggeriets kvalitetskontrol og yder professionel og uvildig rådgivning.
Hurtig levering
Vi kontakter dig inden for 24 timer og kommer ud til dig inden for 5 hverdage.

Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Kontakt en af vores medarbejdere

Torben Rømer Jørgensen

Bygningssagkyndig og energikonsulent

Hans Holst Sørensen

Administrativ leder

Få lavet tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke på Bornholm

Botjek Center Bornholm er beliggende i Åkirkeby og er en lille, men stærk lokalafdeling. Firmaets ydelser har basis i det gode håndværk, højt uddannelsesniveau, stor kvalitetsbevidsthed og lang erfaring. Omhyggelig, troværdig, uvildig og god service kendetegner vores virksomhed.

Vi tilstræber altid at have en tæt og god dialog med vores kunder og det afspejles i en høj kundetilfredshed. Opgaverne udføres af Torben Rømer Jørgensen, der er uddannet tømrer, bygningskonstruktør, beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent samt syns- og skønsmand.

Vi er stærkt forankrede i lokalområdet og arbejder som udgangspunkt kun på Bornholm. Vi kender øen indefra, dens lokalområder og befolkning – kort sagt dens DNA. Vi har et stort kendskab til øens særkender, den lokale byggeskik, bygningshistorie og bygningsmæssige kulturarv - på godt og ondt.

Firmaet har været med i huseftersynsordningen lige siden starten i 1997 og besidder derfor en meget stor erfaring indenfor udarbejdelse af tilstandsrapport, eleftersyn, energimærke og ejendomshandel generelt. Ved løbende deltagelse i en lang række forskelligartede byggeprojekter har vi gennem små 40 år i byggebranchen erhvervet os omfattende byggeteknisk viden samt et stort erfaringsgrundlag. Hos os er du derfor sikret specialviden, værdifuld erfaring og pragmatisme, som vi tilbyder dig via grundige bygningsundersøgelser og velskrevne bygningsrapporter samt brugbar bygge-, bygherre- og køberrådgivning.

En tryg og sikker bolighandel starter altid hos Botjek Center Bornholm. Ring til os på 56990350 og få en konstruktiv snak og et godt tilbud.

Afdelingen er specialiseret og tilbyder ikke hele Botjeks produktportefølje.

Bornholms Byggerådgivning ApS, CVR.nr. 33876815