Botjek Center Trekanten

Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Telefonnr.:

+45 75 72 72 00

Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer

Tak for din henvendelse

Kontakt en af vores medarbejdere

Steen Bøgelund

Bygningssagkyndig og Energikonsulent

Henrik Ludvigsen

Bygningssagkyndig og Energikonsulent

Jan Heiner Nielsen

Bygningssagkyndig og Energikonsulent

Claus Rye Ørum

Bygningsssagkyndig & Energikonsulent

Allan Kristensen

El-tekniker

Mathias S. Hoffmann

El-tekniker

Helle Smidt Bill

Administrativ medarbejder

Tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke - fra Horsens til Kolding og Fredericia

Botjek Center Trekanten er beliggende i Vejle med 6 ansatte heraf fire bygningskonsulenter, der alle har baggrund som håndværkere samt en videregående uddannelse som arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør. Vi dækker Trekantsområdet - fra Horsens til Kolding og Fredericia.

Vi har fokus på kunden, den gode oplevelse og et professionelt produkt. Vi udarbejder tilstandsrapporter, energimærker, eleftersyn og elinstallationsrapporter. Vi yder professionel rådgivning til dig om byggeri, indeklima og el: Hvad enten du er køber, sælger eller ejer af en ejendom.

Vi har været med i huseftersynsordningen siden 1996 og besidder derfor en meget stor erfaring på dette specifikke område.

Botjek har opbygget en stærk kvalitetskontrol, der sikrer at opgaverne bliver afleveret til tiden, er professionelt udført, og at du som kunde modtager et tilfredsstillende produkt.

Med en professionel tilstandsrapport, et eleftersyn eller et energimærke opnår du værdifuld viden om din ejendom, som kan støtte dig at at tage de rette beslutninger i forbindelse med renovering, køb og salg.

Botjek Center Trekanter ansætter kun ambitiøse bygningssagkyndige, energikonsulenter og elektrikere. Vi dækker et geografisk område fra Horsens, Hedensted, Vejle, Fredericia, Give, Brande til og med Kolding. Hos os er du sikker på specialviden og god service indenfor bygningsrapporter, energirådgivning og byggestyring.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7572 7200.