Skovtårnet (1)

Botjek Center Øst

Hegnsvej 41, 2850 Nærum

Telefonnr.:

+45 35 35 01 65

Udfyld formularen
og vi kontakter dig inden for 24 timer

Kontakt en af vores medarbejdere

Martin Håkonsson

Partner, Centerleder, Bygningssagkyndig og energikonsulent

Robert Grünberger

Partner, Bygningssagkyndig, energikonsulent og Arkitekt

Lasse Poulsen

Bygningssagkyndig og energikonsulent

Lars L. Kragenskjold

Bygningssagkyndig, energikonsulent og skimmelrådgiver

Peter Becker

Bygningssagkyndig

Thomas Henriksen

Eltekniker

Steen H. Olesen

Eltekniker

Christian Kyhl Amhøj

Eltekniker

Maria Kragenskjold

Kundeservicechef

Få lavet din tilstandsrapport, eleftersyn og energimærke på Sjælland & Næstved

Vi løser opgaver på hele Nord- og Sydsjælland

Med udgangspunkt i vores slogan: "Vi mærker efter" giver vi vores kunder den bedst mulige oplevelse, når vi udarbejder tilstandsrapport, energimærke eller foretager eleftersyn.

Vi udfører opgaver for kunder på hele Sjælland, så kontakt os uanset om din bolig ligger i Hørsholm, Helsingør, Taastrup eller Næstved. Tilsammen har vi udarbejdet flere tusinde rapporter, hvilket giver os den ballast der skal til for at udføre et seriøst og grundigt arbejde.

Vores primære ydelser er tilstandsrapporter, energi-mærkningsrapporter og elinstallationsrapporter som vi udfører for kunder på store dele af Sjælland. For potentielle købere yder vi desuden køberrådgivning, hvor vi sammen med køber gennemgår ejendommen.

Vi kommenterer tilstanden af bygningens enkelte dele og giver råd om både om- og tilbygninger. Vi rådgiver om indeklima, udarbejder drifts- og vedligeholdelsesrapporter og yder rådgivning i forbindelse med energirenovering.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og service og har altid kunden i centrum, når vi udfører tilstandsrapport, energimærke eller eleftersyn. For os er det vigtigt, at vores kunder har en god oplevelse i forbindelse med udførelsen af vores arbejde.

Brug os til at få værdifuld viden om din bolig eller ejendoms tilstand, så du træffer de rigtige beslutninger i forbindelse med forbedring eller salg af din ejendom.

Botjek Center Øst er beliggende i Nærum og dækker hele Sjælland samt det centrale København. Vi kører med andre ord til både Helsingør, Hørsholm i Nordsjælland og Næstved og omegn på Sydsjælland for at udarbejde tilstandsrapport, energimærke og foretage eleftersyn.

Kontakt os på 3535 0165 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller for at aftale tid til en besigtigelse.

Botjek Center Øst ApS, CVR.nr. 27513840